El Juvenil del CFC Ciutat Alcoi guanya al líder Muro i és tercer

El Juvenil de José Jiménez i Pablo Crespo va realitzar el seu millor partit de la temporada davant l’invicte i líder Muro al qual va aconseguir derrotar per 5-2. Les coses no van poder començar pitjor per als rojinegros, ja que als tres minuts el conjunt murero aconseguia avançar-se en una segona jugada després d’un servei de cantonada.

Lluny d’ensorrar-se, el Juvenil va començar a créixer i no va tardar a ensenyorir-se del partit. En cada acció es palpava la intensitat i el compromís que li va portar a estar un punt per damunt del seu rival. Malgrat les ocasions creades, el gol no acabava d’arribar, fins que en el minut 40 Palmer va rebre una pilota a l’espai i de tir creuat aconseguia la igualada.

Aquest gol va donar ales a l’equip de cara a la segona part. Però una altra vegada li va tocar al Juvenil sobreposar-se a un marcador en contra, després d’una altra segona jugada després d’un mal rebuig, que va suposar el 1-2 en el minut 50 per al líder. L’alegria visitant només va durar quatre minuts, el temps que va tardar Sergi Tomás a anotar el 2-2.

Es feia justícia al que s’estava veient sobre el terreny de joc. En la següent jugada, després d’una bona pressió va vindre un córner que va culminar Iñaki amb un excel·lent testarazo.

El tercer gol encara va reafirmar més les ganes de victòria del Juvenil, que dos minuts més tard anotava el quart de penal, transformat per Sergi Tomás. Va ser Alberto qui de volea es va encarregar de posar la guinda al gran partit rojinegro en el minut 66. El Juvenil és tercer amb 22 punts, a dos del Petrelense i el líder Muro queda ara a cinc.