El Juvenil del CFC Ciutat Alcoi és quart després de guanyar a Villena

El Juvenil de Javi Anchuela i José Jiménez escala llocs i es col·loca quart empatat a 6 punts amb l’Hèrcules C i el Akra d’Alacant després de la seua brillant victòria 0-3 a Villena.

Malgrat les nombroses baixes, es van sentir còmodes des del primer minut i van tindre dues clares ocasions per a avançar-se en el primer quart. Va caldre esperar al minut 40 per a aconseguir el primer gol, Adrián Vicens va posar una bona pilota a Iván Rodríquez que va marcar amb la seua cama esquerra. Abans del descans, una bon acció per la dreta entre Iker Llorca i Sergi Tomás, acaba amb enderrocament del porter local sobre Iván Rodríguez, sent Fran Honores l’encarregat de transformar el penal.

En el descans es van corregir alguns aspectes on l’equip no va estar bé i a volta de vestuaris, lluny de ficar-se arrere es va seguir amb la pressió alta. Sergi Sirvent, que va fer un partidazo en el centre del camp, va tindre un parell d’ocasions clares. En el 74 va entrar Guillem Bou, davanter del cadet, que va tindre dues oportunitats per a marcar. A cinc del final, un altre cadet, Sergi Sirvent entrava pel seu germà Marc Sirvent, sent la primera vegada que coincidien en el mateix equip. Va ser el capità Sergi Tomás qui es va encarregar de marcar el definitiu 0-3.