El Juvenil B es retroba amb la victòria

Important victòria del Juvenil B de Jordi Pérez i el seu cos tècnic de cara a agafar forces per als últims sis partits de lliga. Els roig-i-negres, que acumulaven quatre trobades sense guanyar amb molts dubtes i baixes importants en la plantilla, van aconseguir derrotar per 2-1 al Monnegre Mutxamel A.

El CFC Alcoy va haver de tirar d’arpa i qualitat per a tirar avant aquest partit. No va tardar a inaugurar el marcador, ja que en una de les primeres ocasions de perill, Nico aconseguia marcar amb una potent rematada des de dins de l’àrea després de fregar el travesser.

Pese al marcador favorable, el Juvenil B no va baixar el pistó i es va aconseguir tindre el control del duel, però en un error defensiu un atacant visitant es crega ell només un penal clar amb el qual el Monnegre Mutxamel A aconsegueix l’empat, just abans del descans.

En la segona part, amb un rival que va buscar ser més directe, els roig-i-negres no van aconseguir sentir-se còmodes amb la pilota. El Monnegre Mutxamel A no dubtava a buidar i defensar amb molts jugadors prop de la seua porteria. En els últims instants, la victòria va poder caure en qualsevol bàndol, però una falta en el centre del camp treta per Nico, és fregada per Guille i Sulei només ha d’espentar la pilota al fons de la porteria, aconseguint una victòria molt celebrada.