El Juvenil A i el Cadete A del Alcoyano agafen aire amb les seues victòries com a locals

El Juvenil A i el Cadete A torna a agafar aire després de les seues respectives victòries del cap de setmana a casa. Tots dos equips havien entrat en una situació complicada després dels seus últims resultats. En el Juvenil A de Josele González encara dolien les dues últimes derrotes a casa enfront de Llevant (0-2) i Intangco (0-6).

No obstant això, la victòria de la passada jornada 1-2 a casa del Do Bosco, però sobretot el 2-0 d’aquesta setmana davant el Rácing Algemesí han retornat la tranquil·litat a les files blanc-i-blaves, que ara se situen setens amb dotze punts, a quatre del líder Roda B.

El dissabte es va guanyar amb els gols de Pablo Morgado, que va marcar als dos minuts després d’aprofitar una fallada en el rebuig del porter visitant, i a un del final va sentenciar Sergio Fuentes. Va ser una trobada en el qual els dos equips van tindre ocasions per a marcar en la primera meitat, sent les més clares les del Deportivo. Després del descans, el Rácing Algemesí va voler estirar línies, la qual cosa va propiciar que els blanc-i-blaus pogueren sentenciar però van fallar en l’última passada. Va ser després d’una contra quan el Alcoyano va aconseguir el definitiu 2-0.

Un altre resultat que va deixar molt bon sabor de boca va ser el 2-1 aconseguit pel Cadete A enfront del Castelló, amb remuntada inclosos, una victòria que sumada a l’aconseguida el dimecres davant l’Alboraia per 3-1 en partit ajornat, situen als de Nacho Dorado novens amb 10 punts, a quatre del tercer, el València A. Els albinegros es van avançar amb un gol al quart d’hora, als cinc minuts Hugo va aconseguir la igualada i ja en la segona part, de nou Hugo, va marcar en el 67, signant un doblet i de pas una remuntada molt meritòria.