El Femení s’estrena amb triomf en la Copa

Segona jornada de la Copa, encara que per al Femení era la seua estrena en aquesta competició posat que el debut contra l’Asp va haver d’ajornar-se per la pluja. Les Guerreres es van imposar per un clar 4-1 enfront del Rojals després de completar un partit que van dominar de principi a fi.

De fet, al quart d’hora ja havien aconseguit posar terra pel mig amb els gols de Lara i Verónica en els minuts 11 i 16. No obstant això, en l’únic acostament visitant van aconseguir marcar i al final del primer temps es va arribar amb victòria blanc-i-blava per la mínima.

Després del descans, el domini de l’Alcoyano encara es va fer més evident, aconseguint ampliar les diferències amb un doblet d’Iratxe, que va marcar en els minuts 76 i 89. D’aquesta forma, les Guerreres entren amb bon peu en la Copa. L’escàs perill que va crear el Rojals va ser resolt sense problemes per Raisa.