El derbi el guanya el Ye Faky

El derbi va ser per al Ye Faky FS. Va guanyar 3-2 i aquesta victòria li permet seguir en la lluita pel títol. L’Unión Alcoyana FS, per part seua, ho va intentar fins al final però no va ser suficient per a aconseguir l’empat.

Als de David Peinado els va costar ficar-se en el partit. Van tindre serioses dificultades per a superar la defensa local i a penes van disparar dues vegades a porteria. El gol de Nando Pérez als set minuts va permetre al Ye Faky anar-se al descans amb avantatge.

La millora visitant va vindre després del descans. Carmona, després de desfer-se de dos rivals, va posar el 1-1 en el 22. Però cinc minuts després, Cristian va tornar a posar al Ye Faky per davant en el marcador, encara que en el 34, just abans d’eixir de cinc, Miguel aconsegueix la igualada després d’un espectacular ‘zurdazo’.

Una alegria que va durar poc, ja que dos minuts després, Cristian tornava a marcar. L’Unión Alcoyana FS va intentar la igualada jugant de cinc sense cap èxit. Aquest dijous, a les 21,30 hores, es juga el partit ajornat enfront del Futsal Ibi B.