El Deportivo salva els mobles amb un gol de Barreda en el desconte

El Deportivo ha aconseguit salvar els mobles en el descompte amb un gol de cap de Barrera en el minut 92. Els de Vicente Mir segueixen sense guanyar i acumulen la seua quarta jornada sense guanyar després d’empatar a dues davant l’Espanyol B. El filial *perico ha desarborat als blanquiblaus en la segona part, remuntant el gol en pròpia porteria de Lluís en el 35 i Moha ha aconseguit la igualada en el 48 i Carlos Doncell ha posat contra les cordes a l’Alcoyano amb l’1-2. De Lerma ha estavellat un tret de falta en la creuera i Primi ha vist la targeta roja en el 94.

Amb els canvis de Eldin i Bryan Reyna per Tomás Rus i Lino, als de Vicente Mir els ha costat ficar-se en el partit. Els minuts anaven transcorrent sense que gens passara en cap de les dues àrees fins que *Eldin ho ha provat des de la frontal, tret que Edu Fredes ha detingut sense problemes.

Fins que l’Alcoià s’ha animat de manera definitiva i ha arribat la primera ocasió clara, fabricada per Nieto en la banda dreta, el seu centre mesurat al punt de penal ho ha cabotejat Óscar Díaz per sobre del travesser en el minut 25. Deu després, l’Alcoyano ha aconseguit avançar-se en el marcador amb un autogol del central Lluís després d’un centre des de l’esquerra de Bella.

La segona part ha començat de la pitjor forma per a l’Alcoyano, que als tres minuts de la represa ha vist com el filial perico aconseguia la igualada després d’una excel·lent acció d’atac visitant, Pau Salvans ha posat un centre perfecte per a la rematada de cap de Moha al fons de la porteria.

El forat en el marcador encara ha pogut ser pitjor per als de Vicente Mir, ja que tres minuts més tard una altra excel·lent jugada d’atac ha pogut acabar en el segon gol de l’Espanyol B, evitat per Miguel Bañuz la seua estirada a tret de Pau Salvans.

L’Alcoyano ha aconseguit reaccionar amb els canvis després de l’entrada de Omgba i Rubio per Eldin i Óscar Díaz, i en el 66 De Lerma ha estat molt prop de desfer la igualada en un llançament directe de falta que s’ha estavellat en la creuera. La rèplica visitant ha vingut dos minuts més tard, en una contra de l’Espanyol B que Campuzano no ha aconseguit aprofitar després d’una excel·lent passada de Carlos Doncell.

Precisament l’atacant perico ha sigut l’autor de l’1-2 mancant quatre minuts per al final, Carlos *Doncell des de la frontal ha connectat un excel·lent dispar amb cama esquerra davant el qual gens ha pogut fer Miguel Bañuz emmudint el Collao. Quan pitjor l’estava passant l’Alcoyano, ha vingut la remuntada a pilota parada, De Lerma ha tret des de la cantonada al segon pal on ha aparegut el cap del lateral Barreda per a anotar el 2-2 definitiu. Seguidament el local Primi i el visitant Nacho han vist la targeta roja i han deixat al seu equip amb deu.

Fitxa tècnica:

Alcoià: Miguel Bañuz, Barreda, Primi, Pajarero, Bella, Nieto, De Lerma, Vicente (69’ Lli), Bryan Reyna, Eldin (55’ Omgba) i Óscar Dia (55’ Rubio).Volver a línea automática
Espanyol B: Edu Fredes, Víctor Gómez, Lluís, Nacho, Carles Soria, Pau Salvans (61’ Carlos Doncell), Marc Manchón, Damià, Moha (74’ Álex Bermejo), Campuzano i Bojan.

Àrbitre: Lax Franco (Murcià). Va amonestar als locals Óscar Díaz, Bryan Reyna, De Lerma, Nieto i Bella i als visitants Pau Salvans i Damià. En el minut 94 ha expulsat al local Primi i un minut després ha vist la roja el visitant Nacho.Volver a línea automática
Gols: 1-0 (min. 35) Lluís en pròpia porteria. 1-1 (min. 48) Moha. 1-2 (min. 86) Carlos Doncell. 2-2 (min. 92) Barreda.