El Ciudad de Alcoy remunta i l’Esides cau davant el líder

El CF Ciudad de Alcoy va haver de remuntar per a portar-se la victòria davant el Montaverner (2-1). Els de Jordi Vilaplana, que van afrontar el xoc amb les baixes d’Antolí, Diego Vicedo, Hamza i Josua, no van fer el seu millor partit i malgrat dominar la possessió, al descans es va arribar amb 0-1 després d’una indecisió defensiva.

A volta de vestuaris, el Montaverner va decidir tancar-se amb una defensa de cinc i cercar les contres amb un sol punta. Davant aquest panorama, el Ciudad de Alcoy va tractar d’armar-se de paciència fins que en 64 va haver-hi un penal a Dani Llopis que Kity va transformar.

Després va venir una ocasió de Cristian Molina i deu després de l’empat, Pablo Verdú va desfer la igualada després d’un tir creuat des de fora de l’àrea. Els valencians van cercar marcar a la desesperada i Gustavo va fer una bona jugada individual, però després de regatejar a diversos contraris, la seua passada de la mort no va trobar rematador.

DERROTA EN EL DESCOMPTE

L’Esides no va poder amb el Gorgos, nou capdavanter després de la seua victòria 1-2 amb un gol a l’eixida d’un córner quan passaven tres minuts del temps reglamentari. Els de Nacho Daurat van merèixer més i com a mínim van haver d’aconseguir l’empat. A més del gol de Marcos en el minut 79, Jabato va tenir una ocasió als tres minuts que va detenir el porter.