El Cadet es porta el derbi local enfront de l’Esides

El Cadet es va adjudicar el derbi local contra l’Esides Caramanchel després de véncer per 2-1. El partit, molt disputat, enfrontava al tercer i quart classificat. Els de Kike Serra es van anar al descans amb desavantatge en el marcador després d’encaixar un gol en l’únic error comés en el primer temps. Amb el marcador en contra van haver uns minuts de dubtes però el marcador ja no es va moure.

En la segona part va haver-hi canvi de sistema per a anar per la victòria, que al costat de l’actitud de l’equip va fer possible la reacció. A poc a poc el Cadet va anar fent-se amb el partit fins a tindre tot el control del joc.

En una acció combinada amb centre a l’àrea, Jordi s’encarregava de posar la igualada en el marcador. Aquest gol va suposar una gran injecció de moral, el Cadet va continuar persistint i en el minut 78 es va fer realitat la remuntada, després d’una rematada creuada d’Abdelah.