El Cadet B porta 12 partits sense perdre

El Benjamí B va solucionar amb una golejada per 1-7 la visita al feu del cuer Canals. El partit va ser de clar color visitant, que va aprofitar per a fer proves i canviar jugadors de posició. Encara així, l’Alcoyano es va mostrar clarament superior al seu rival, sent seua la possessió i creant amb facilitat clares ocasions de gol.

Va obrir el marcador Kevin als deu minuts, tornant a repetir dotze després, per a tancar el compte Joaquín abans del descans. En la segona meitat es van aconseguir altres quatre gols. Va marcar Nacho en el 28, en el 36 Álvaro va fer el cinqué de penal, un minut després Jaume va augmentar la diferència i va completar la golejada Iker a un minut del final. El Benjamí B tractarà d’agarrar-se en aquest final de temporada a les seues escasses possibilitats de ser campió després de la nova victòria del líder.

El Cadet B va aconseguir retornar-li la victòria que el Petrelense A va aconseguir de manera immerescuda en la primera volta i guanyar al Camp D’El Barxell per 1-6 després d’una extraordinària trobada dels blanc-i-blaus.

L’Alcoyano va demostrar el seu gran moment allargant a dotze la seua sèrie de partits sense perdre, en els quals ha sumat 34 dels últims 36 punts.