El Cadet A se allunya cada vegada més del descens

El Cadet A té cada vegada més lluny el descens, del qual ara està nou punts després de guanyar 2-3 a casa del cuer Sant Marcelino. Els blanc-i-blaus, lluny de confiar-se, va posar la directa d’inici i al primer minut Rubén avançava a l’Alcoyano després de culminar una assistència d’Edwin. Set minuts més tard, Sergio anotava el segon, posant terra pel mig amb els valencians.

El joc es desenvolupava prop de la porteria local, però al final del descans el Sant Marcelino aconseguia escurçar diferències després d’un servei de banda i posterior centre a l’àrea.

A volta de vestuaris, el guió del partit no va canviar, l’Alcoyano va gaudir de diverses ocasions per a haver anotat el tercer, però el que va arribar va ser l’empat a deu del final, després d’una ràpida transició. Mancant tres minuts, Sergio rematava de cap un magnífic centre d’Erik que donaven tres punts d’or per als blanc-i-blaus.