El Cadet A del Alcoyano continua intractable i li marca quatre gols al líder Roda

El Cadet A segueix en un estat de manera increïble, la qual cosa li va portar a aconseguir la seua victòria més important enfront del líder Roda per 4-1, que aqueix moment no havia perdut cap trobada. Els blanc-i-blaus es van mostrar molt superiors des de l’inici, portant sempre el control del xoc i creant molt perill a dalt.

Fins que prop de complir-se la mitja hora de joc, Hugo avançava al Alcoyano, que a penes quatre minuts després, va aconseguir un segon gol, obra de Fita. Eren els millors minuts dels blanc-i-blaus, però no van aconseguir anar-se al descans amb un avantatge de 2-0, ja que en el 39 el Roda escurçava diferències.

El Cadet A va saber refer-se res més començar la segona part, ja que dos minuts després de la represa, Fita tornava a marcar i feia el tercer. En ple festival golejador blanc-i-blau, en el 44 Nicolás acabava de liquidar el xoc en anotar el definitiu 4-1, no tornant-se a moure més el marcador d’ací fins al final. Són ja cinc jornades consecutives sense perdre que han portat al Cadet A a la part alta de la classificació.

FEMENÍ
L’equip femení de l’Alcoià va marcar sis gols al la Vila Joiosa amb tres gols de Judith, un altre de Clara, a més d’altres dos per part de Iratxe i Irene. L’equip contrari no va poder sumar cap gol al marcador.