El Benjamí B arriba a la desena davant el Moixent

El Benjamí B va saldar amb solvència el seu compromís davant el Moixent A a el qual va derrotar per un engruixat 10-0. El partit va estar marcat inicialment pel vent, bastant molest, encara que això no va impedir que prompte s’avançaren els blanc-i-blaus amb els matiners gols de Mauro i Álvaro Gil en els set primers minuts. Aqueix ràpid avantatge en el marcador va permetre a l’Alcoyano jugar amb major tranquil·litat i abans del descans van arribar altres quatre, marcats per Kevin, Pau, Iker i de nou Mauro.

L’Alcoyano feia un futbol alegre, mantenint la possessió i amb bones accions col·lectives des de darrere, la qual cosa permetia bons centres o pilotes als atacants. En la segona part el guió va continuar sent el mateix, amb domini clar dels blanc-i-blaus, aconseguint augmentar la seua renda amb altres quatre gols. Van marcar Javi, Pau i Kevin per partida doble.