Dues jugades donen la victòria al Vila-real B

El Mini Estadi ha presenciat el partit entre el seu equip, el Vila-real B i el CD Alcoià, en el qual tots dos equips han eixit al verd demostrant les intencions. Així ha sigut durant els primers minuts i donant els de Vicente Mir el primer toc d’atenció en les botes del davanter blanquiblau Óscar Díaz en el primer minut de joc.

Les ocasions van continuar per a tots dos conjunts però cap d’elles va aconseguir traspassar la línia de gol en la primera part. Els futbolistes van ser baixant la intensitat de la trobada amb la qual havien començat els primers minuts, possiblement, a causa de la pluja caiguda sobre el Mini Estat provocant la pesadez en la gespa.

En el minut 23 Vicente Mir ha hagut de realitzar el primer canvi del partit, en aquest cas forçat, ja que Bella s’ha retirat lesionat i ha entrat Antonio Navarro.

Els primers 45 minuts han acabat amb 0-0 en el marcador. L’arrencada de la segona meitat s’ha estrenat amb una gran ocasió d’Óscar Díaz que no ha acabat en gol. En el 51 el blanquiblau Vicente Pérez no ha aconseguit pujar el primer tant del partit al marcador gràcies a la parada de Joan, porter del Vila-real B. Després d’aqueix clara ocasió, els locals, en una gran contra, Enric va culminar la seua carrera des del centre del camp amb un tret impossible de parar per part de Miguel Bañuz, posant-se així per davant en el marcador.

En el minut 71 se li ha anul·lat un gol al Deportivo per possible anara de joc en una jugada en la qual ha sigut el propi Vila-real el que ha ficat la pilota en la porteria. Una nova jugada aïllada, en aquest cas, en el 78, Rubén ha definit a la perfecció des del bec de l’àrea xicoteta per a posar el 2-0 en una contra. Posteriorment Samu va perdonar el tercer mancant menys de deu minuts per al final i després Pedro la cambra. Marcador de 2-0 per al Vila-real B sumant tres punts a casa.

FITXA TÈCNICA

Alcoyano: Bañuz; Barreda, Bella (23’ Navarro), Ruso (63’ Bryan Reyna), Pajarero; Primi, De Lerma, Nieto, Lli (74’ Eldin), Vicente Pérez i Óscar Díaz.

Vila-real B: Joan; Andrei, Roger, Carlos, Quintillá; Ramón, Iván, Enric (67’ Pedro), Samu; Simón (67’ Vila) i Rubén Mesa (82’ Mario).

Àrbitre: Catalá Ferrán (Català). Va amonestar amb targeta groga als locals Simón, Iván i Quintillá i als visitants Óscar Díaz, Primi i Bryan Reyna.