Contundents victòries del Benjamí A i Cadet A

Contundents victòries com a visitant del Benjamí A i del Cadet A. Per al Benjamí A de Cristian Molina va significar, a més, el primer triomf de la temporada després de cinc jornades. Va ser en Tavernes, on es va guanyar per 0-4, enfront d’un rival que va posar les coses molt difícils.

Va resultar clau l’actitud i la intensitat amb la qual es va jugar des del primer minut. També la seua solidesa defensiva li va permetre finalitzar la trobada sense encaixar un gol. Va ser Juli l’encarregat d’obrir el marcador als nou minuts després d’un bon tret des de fora de l’àrea. Amb aquest marcador es va arribar al descans, para en la segona començar amb el Tavernes espentant en l’àrea contrària, però la saga ‘roig i negra’ es va mostrar en tot moment molt ferm.

En el 39, bona pilota en llarg sobre Jorge cercant una contra, Iker Sola ho controla i marca de tir creuat ajustat al pal.Dos minuts després, després d’una paret, Sergio anotava el tercer del compte del CFC Ciudad Alcoy amb un altre bon tret dins de l’àrea, pujant la cambra del Benjamí A mancant dos minuts, en el 48, després de tallar un contraatac local, Juli marcava el segon gol del seu compte particular amb un altre bon tret des de fora de l’àrea.

EL CADET VA FALLAR UN PENAL

Per la seua banda, el Cadet A de Kike Serra va guanyar 1-4 a Albaida sota la pluja, que va contribuir al fet que es vera un partit molt ràpid i imprecís en algunes fases. No va tardar a arribar el primer gol, va anar als cinc minuts, marcat per Guillem de cap, per a tot seguit, en el 7, el mateix jugador provoca un penal que acaba estavellant-se en el pal.

Van ser els pitjors minuts per al CFC Ciudad Alcoy, ja que a continuació va venir la igualada de l’Albaidense en l’11.

Però va durar poc en el marcador, ja que en una acció assajada a l’eixida d’un córner va venir el gol de Miguel Ángel en el 19 i deu després, en una acció molt bé elaborada, és culminada per Guillem de tir creuat.

Amb 1-3 va acabar una primera part trepidant i intensa. En la segona va deixar de ploure i va millorar el joc del Cadet A. També els canvis van contribuir a millorar el ritme del partit i l’entrada de Lucas li va donar major profunditat a l’atac ‘roig i negre’. En el 67, una altra vegada en l’estratègia, va venir la cambra després d’un falta lateral. Bon partit i també primera victòria de lliga per al Cadet A.