Colp d’efecte del Cadet A

El Cadet A va donar un important colp d’efecte de cara a romandre una temporada més en Autonòmica després d’imposar-se per 0-1 a casa de La Vall, un rival directe. Malgrat que el partit va començar amb domini local, els blanc-i-blaus a penes van patir i sempre van tindre controlat al seu rival per a anar creixent amb el pas dels minuts, la qual cosa li va permetre estirar-se i acostar-se cada vegada amb més perill a l’àrea rival.

Després del descans els jugadors de refresc li van donar un altre aire a l’equip, que lluny de conformar-se amb la igualada van ser per la victòria i aqueixa ambició els va portar a desequilibrar el partit amb un gol de Rubén Catalá en el minut 79 després d’un tret llunyà. Amb aquesta victòria es col·loca en dosena posició amb 30 punts, quedant ara el descens a nou punts.