Baló d’oxigen per al Juvenil A de l’Alcoià en guanyar a Dénia

Important baló d’oxigen per al Juvenil A en la seua lluita per afermar-se en els llocs d’ascens a Divisió d’Honor amb la seua victòria per 1-3 en El Rodat de Dénia. Malgrat que els locals són els cuers de la taula, van tractar de vendre molt cara la seua derrota, plantejant un partit competit i exigint als de Josele González.

La igualtat que va haver-hi sobre el terreny de joc en el primer temps va fer que es vera massa precipitació amb la pilota per totes dues parts. Fins que en el minut 35, un centre d’Adrián des de la banda dreta és aprofitat per Morgado per a avançar de cap als blanc-i-blaus.

Aquest gol va donar molta tranquil·litat en les files visitants, que van començar a mostrar-se superiors a un Dénia que va acusar el colp. A volta de vestuaris, Ayala anava marcar en el 54 després d’aprofitar un robatori de pilota i després d’una gran conducció, aconseguia batre al meta rival. Ara sí que l’Alcoià va convertir el partit en un monòleg blanc-i-blau. Deu minuts més tard, en un altre centre a l’àrea, Sala ampliava l’avantatge amb un tercer gol. Van haver ocasions per a marcar més gols, inclòs un penal errat, però el marcador ja no es va moure. Va ser un partit molt seriós i treballat del Juvenil A.