Apagada blanc-i-blava en la Nova Creu

Àrbitre: *Magi *Bordoy (Balear). Va amonestar als locals *Altimira i *Muguruza i als visitants *Mourad i *Primi.
L’Alcoyano ha perdut en la Nova Creu Alta. | CE SABADELL

El Deportivo té un problema, o varis segons es mire, ja que a la coneguda falta de gol (només un gol, i de penal, en cinc partits) se suma ara una tebiesa impròpia d’un equip que vol salvar la categoria sense problemes.

L’apagada aquesta nit en la Nova Creu Alta (3-0) ha de servir per a recapacitar, en cas contrari l’Alcoyano corre el perill d’entrar en un ‘boucle’ perillós quan encara hi ha temps de reconduir la situació. Preocupant moment quan no fa molt tot eren celebracions.

No té explicació el desenllaç del primer temps amb huit minuts fatídics que han condicionat la resta del partit quan semblava que l’Alcoyano havia pres el comandament de les operacions i tenia controlat al seu rival.

Una defensa de traca
Però la de hui ha sigut una defensa de traca del Deportivo. Els arlequinats ja s’havien trobat amb una ocasió per a haver-se avançat en el marcador en el minut 10 després d’una fallada de Carlos Blanco a l’hora de buidar un centre lateral i Néstor Querol va enviar la pilota al travesser.
Un altre error imperdonable, ara en l’àrea arlequinada, ha propiciat una doble ocasió per al Deportivo en el vint-i-un després d’un centre d’Ángel López, Antón ha enganxat malament la seua rematada i la pilota li ha caigut a Mourad que, incomprensiblement en boca de gol, ha enviat el baló per damunt del travesser.
Tres minuts després, robatori de pilota de Fran Miranda i l’extremeny acaba disparant fora després d’avançar uns metres. En el 28 ha sigut Toni Gabarre qui no ha encertat bé la seua rematada de cap a l’eixida d’un córner.
Quan l’Alcoyano estava donant més sensació de control del partit, han arribat aqueixos dos pitxers d’aigua freda en forma de gol en contra, després de mostrar una preocupant falta de contundència a l’hora de defensar dues jugades a pilota parada.

Successió d’errors
En el primer gol, ni Mourad ni Fran Miranda aconsegueixen buidar i permeten que Jacobo acabe marcant a plaer a cinc del descans. I ja en el descompte, una altra pilota penjada a l’àrea mal defensada ha permés que el central Teo fera el 2-0 instants abans que acabara una desconcertant primera meitat de l’Esportiu.
A volta de vestuaris, els blanc-i-blaus han buscat sotmetre al Sabadell des del primer minut obligant a recular als arlequinats que per moment semblaven defensar amb onze. Els canvis han donant més mordent als atacs de l’Alcoyano i les ocasions no han tardat a arribar.
En el 68 una rematada d’Imanol que ha acabat en córner ha fet emmudir a la Nova Creu Alta. S’ha tret des de la cantonada i Mourad ha obligat a lluir-se a Emilio Bernard, que ha realitzat la millor parada de la nit.
Després han vingut dues bones accions individuals de Dani Vega, de nou el més encertat ofensivament. Cap dels seus dos trets han acabat veient porteria. L’apagada blanc-i-blava ha sigut absoluta en els minuts finals, amanits pel tercer gol del Sabadell. L’Alcoyano torna a jugar aquest diumenge. Tep en el Collao al At. Sanluqueño.

Fitxa tècnica:

Sabadell: Emilio Bernard, Óscar Rubio, Aleix Coch, Teo, Diego Caballo, Alfred (72′ Muguruza), Iago Indias (60′ Altimira), Aguza, Jacobo (72′ Dani Sánchez), Boniquet (91′ Kaxe) i Néstor Querol (91′ Facu García)

CD Alcoyano: José Juan, Toni Abad, Primi, Carlos Blanco, Lillo (62′ Pablo Carbonell), Antón (62′ Dani Vega), Fran Miranda, Imanol (75′ Juanan), Ángel López (62′ Andy Escudero), Mourad i Toni Gabarre (75′ Juli)

Àrbitre: Magi Bordoy (Balear). Va amonestar als locals Altimira i Muguruza i als visitants Mourad i Primi.

Gols: 1-0 (min. 40) Jacobo. 2-0 (min. 48) Teo. 3-0 (min. 89) Muguruza.