Andrés Micó torna a regnar a la Font Roja

L'atleta de Villena va dominar la pujada amb absoluta autoritat, mentre que en la categoria femenina es va imposar l'alcoiana Natalia Marco

Andrés Micó, arribant a meta

Andrés Micó va fer bons els pronòstics i es va imposar en la Pujada a la Font Roja, recuperant d’aquesta manera el regnat que va perdre l’any passat a les mans de Jordi Bardisa, absent en aquesta ocasió. L’atleta de Villena va dominar de principi a fi una carrera que coneix a la perfecció, imposant-se amb claredat en la meta situada en el Santuari.

Va fer un crono de 32’10″, avantatjant en més de dos minuts i mig a l’alcoià Jairo Laguna, la grata sorpresa de la carrera, que es va imposar en la categoria júnior-promesa amb un temps de 34’50″. Va completar el podi, Francisco Conesa amb 34’55″. Quart va acabar Santi *Peidro, guanyador de la prova, que es va quedar sense manxa en el tram final de l’ascensió amb 35’06».

En la categoria femenina, la victòria va ser per a Natalia Marco amb un temps de 43’03″, sent segona Cristina Díaz amb 44’49″, mentre que va completar el podi Noelia Ponsoda amb 49’09″. En total van travessar la meta 168 corredors.