Alexander Mèrida, seté de la general en el Desafiament Seanman de Mazarrón

Excel·lents resultats del Club Natació Alcoi en la travessia nadant Desafiament Seanman, celebrat a Mazarrón. Alexander Mèrida va obtindre el tercer lloc de la seua categoria i va acabar seté de la general. Va recórrer els 6 km entre la costa i mar endins en un temps d’1.25:20.

Per part seua, Danna Ferrer es va classificar quarta de la seua categoria i va ser la vint-i-set de la general amb 1.45:39, mentre que Aida Martínez va acabar cinquena de la seua categoria i la vint-i-huit de la general amb 1.46:06. Destacar que aquesta prova forma part de la V Copa d’Espanya d’Aigües Obertes, l’última prova de les quals se celebra demà en L’Anell (Càceres). Alexander Mèrida defensarà el seu tercer lloc en la general, estant empatat a punts amb un altre nadador del CN Albacete.

Per part seua, Danna Ferrer i Aida Martínez ocupen la setena i novena plaça, respectivament. A més, Pablo Madrigal ha participat en l’Autonòmic d’Aigües Obertes que organitza la Federació Valenciana de Natació.