Es presenta a Cocentaina el llibre ‘L’àmfora fenícia’

La primera edició del premi Altea de Literatura Infantil i Juvenil va recaure en l’obra L’àmfora fenícia de l’escriptor cocentainer Ivan Carbonell Iglesias.

Hui divendres 23 de març, a les huit de la vesprada i a la Casa de la Joventut, l’Ajuntament de Cocentaina presentarà el llibre a la localitat. En la presentació, a més de l’autor, parlarà la regidora de Cultura i de Promoció del Valencià, Marcela Richart; Joan Borja, membre de l’organització dels Premis Altea; i el nostre company i amic Rafa Enguix.

La novel·la narra com Juli i la seua colla de Cocentaina pretenen passar uns dies de desconnexió al Portet de Moraira, abans d’anar a estudiar a València. Tanmateix, la troballa d’una àmfora fenícia mentre Hipòlit i Juli bussegen al Portet farà que s’emboliquen sense proposar-s’ho en una història de segrestos, fotografies il·lícites i assaltants nocturns. Per si no hi havia prou, un amor estival sacseja també la colla d’amics, que seguirà pistes entre novel·les de Chester Himes, rastres de nazis francesos, Torres de Guaita i Coves de Cendres, i el misteri d’un paratge de Teulada, la Font de la Jana, en què sis segles abans sant Vicent Ferrer va conjurar la màgia que dominava el lloc.

Send this to a friend