Taller d’Iniciació a les Tècniques de Circ

Alcoi acollirà un taller d’iniciació a les tècniques de Circ, dirigit a joves de 14 a 18 anys . Aquest taller té com objectiu transmetre les tècniques del circ i que a través d’aquest aprenentatge els participants puguen desenvolupar noves capacitats físiques, actitudinals i artístiques.

L’aprenentatge de les tècniques del circ genera un vincle amb el desafiament, el compromís i la disciplina. Està lligat al sensorial, a la creativitat i estretament relacionat a altres àrees artístiques com la música, la dansa, la plàstica i el teatre.

El circ és una activitat que genera en les persones capacitats físiques, destreses i habilitats, però també desenvolupa capacitats humanes i artístiques. En participar d’un taller de circ els joves es troben en un entorn de llibertat que els permet desembolicar-se i expressar-se, i sobretot passar-ho bé formant part d’aquesta experiència.

Com a continguts s’inclouen l’història del Circ. Calfaments i estiraments específics. Explicacions pràctiques i pràctica de tela aèria, cèrcol aèri, acrobàcia de pis i equilibris acrobàtics.

S’utilitzarà una metodologia activa, els alumnes realitzaran exercicis físics per a descobrir les diferents tècniques. Cada alumne/a trobarà el seu estil, i adequarà els recursos a les seues capacitats personals, no és necessària cap formació, només ganes de gaudir amb aquesta aproximació al circ.
El professors són Lucas Ruiz i Ana Llácer, professionals del circ. Membres de la APCCV (Associació de Professionals de Circ de la Comunitat Valenciana)
El taller es realitzarà al Complex Esportiu Eduardo Latorre (Av. Joan Gil Albert, 6, Alcoi) el dissabte 25 i diumenge 26 de novembre de 9.30h a 14.00h. El preu és de 35€, 25€ per als alumnes de l’Escola Municipal de Teatre.

La inscripció es pot realitzar a escola@teatre-principal.com i a les oficines del Teatre Principal.

Aquesta és una iniciativa del Complex Esportiu Eduardo Latorre, Teatre Principal, Regidoria de Cultura i Ajuntament d’Alcoi.

Send this to a friend