Els Premis d’Aparadorisme faran mes vistosos els carrers d’Alcoi

Els Comerciants i hostelers d’Alcoi tenen fins al dia 1 de decembre per inscriure’s en la nova edició dels premis «d’escaparatisme», convocatòria que enriquirà visualment els carrers d’Alcoi de cara al Nadal. Les sol·licituds es podran presentar físicament al registre de l’Ajuntament o a través de la recentment estrenada administració electrònica. Les bases i l’annex de sol·licitud es poden trobar a la següent direcció:

https://alcoi.portaldelcomerciante.com/va/noticia/view/convocatoria-premis-municipals-decoracio-escaparates-nadalencs-alcoi-2017

La regidora de Comerç, Vanesa Moltó, ha afirmat en la roda de premsa que l’EASD tornarà a col·laborar en aquesta iniciativa, oferint, als comerciants que ho sol·liciten, l’ajuda dels seus alumnes per a la decoració dels aparadors. Es contempla un primer i segon premi, de 500 i 300 € respectivament, amb dues categories a concurs: una per als comerciants i l’altra per als hostelers. Els aparadors hauran d’estar decorats des del dia 8 de desembre fins al dia 6 de gener.

Advertisements

Send this to a friend