Begonya Doménech, nova regidora de l’Ajuntament d’Alcoi

Ahir de vesprada la coalició Compromís per Alcoi va presentar Begonya Doménech, qui substituirà Sabina Gregorio en el càrrec de regidora de l’Ajuntament d’Alcoi. A la presentació l’han acompanyada Màrius Ivorra, portaveu de la coalició i del grup municipal, Anna Climent, regidora, i Àlex Cerradelo, Secretari Local de Comunicació.

Begonya Doménech va assenyalar que “ha estat una situació sobrevinguda però que, més enllà dels entrebancs laborals, no he dubtat a assumir el repte i la responsabilitat”. ”Seguiré treballant en la línia iniciada basada en la defensa de les entitats socials alcoianes, la transparència i les persones»

En referència a la incorporació de Begonya Doménech, Màrius Ivorra va destacar que “estem en una legislatura que per al nostre grup ha estat difícil, per la mort del nostre company i regidor Raül Seguí i després per la marxa per motius personals i laborals de David Abad i Sabina Gregorio però l’activitat municipal continua i el nostre compromís amb els alcoians és clar i ferm… Tot i això no tinc cap dubte que Begonya serà un pilar fonamental del nostre grup i del futur de la nostra ciutat”.

Anna Climent va agraïr de nou el treball desenvolupat per la regidora Sabina Gregorio i va matisar que “esta comunicació no s’ha produït abans perquè la renúncia de Sabina es va comunicar el passat dilluns i, a més, calia deixar un temps als membres de la llista per meditar sobre la seua disponibilitat i possible dedicació al projecte i a Begonya per organitzar tots els tràmits que havia de fer”.

Pel que fa al perfil Begonya Doménech, és diplomada en Naturopatia. Actualment treballa a Alcoi i forma part de Compromís per Alcoi des del 2008 i les eleccions locals de 2015 foren els segons comicis en els quals formava part de la llista de la coalició. Va eixir anomenada Secretària Local de Compromís Alcoi a l’últim congrés local juntament amb el seu equip.

Advertisements

Send this to a friend