L’Ajuntament obri una oficina per assessorar els afectats pel temporal

En l’oficina de l’OMIC, situada en l’eixida de la plaça de Dins cap a Mossén Torregrossa, en el carrer Sant Joan, 2, hi haurà oberta, a partir d’aquest dilluns, una oficina d’informació municipal per a tots aquells ciutadans que hagen sofert els efectes del temporal a la ciutat i necessiten assessorament per a cursar les seues reclamacions. L’horari serà de 10 a 13 hores, fins al divendres 27 de gener.

Els alcoians que tinguen reclamacions per danys materials, reclamacions a Iberdrola pels talls de llum o altres assumptes relatius al temporal, podran acostar-se durant tota la setmana a l’oficina que l’Ajuntament ha habilitat en l’OMIC per donar assessorament i cursar, si és el cas, les reclamacions pertinents a causa dels efectes del temporal.

A pesar que l’OMIC no obri els dimarts, s’obrirà de manera especial aquesta setmana, i per tant, durant tots els dies es donarà servei a aquells afectats que vulguen acostar-se a informar-se.

La regidora de Consum, Maria Baca, comenta: «Encara que Alcoi no ha sofert talls de llum ni aigua generalitzats o circumstàncies molt greus com altres municipis, creiem important posar a l’abast de la ciutadania tots els recursos municipals perquè els alcoians que s’hagen vist afectats, pogueren rebre informació i ajuda a l’hora de tramitar reclamacions o demanar indemnitzacions dels seus segurs, entre altres coses».

Send this to a friend