Alcoi estrena un mercat de Nadal a La Glorieta

La Glorieta acollirà els dies 8, 9, 10 i 11 de desembre el «Mercat de Nadal», un esdeveniment organitzat per la regidoria de Comerç amb la col·laboració de la regidoria de Cultura, les associacions ACECA i Alcoy Comercial, així com la Cambra de Comerç. Els horaris seran de 11 a 14 i de 17 a 21 hores, amb un ampli programa d’activitats, molt ambient i molts productes per a degustar, comprar i regalar aquest Nadal.

Durant els quatre dies hi haurà activitats i tallers organitzats per cada comerç participant durant tot l’horari d’obertura. A més, la regidoria de Comerç ha preparat altres activitats com passejades en dromedari i burreta, també hi haurà una ludoteca amb atraccions manuals, minigolf i jocs de fusta.

En aquest mercat de Nadal podrem trobar entre d’altres, betlems, detalls nadalencs, alimentació gourmet, regals originals i molts tallers participatius. També hi haurà un espai solidari on estarà Càritas que té en marxa dues campanyes, ‘Butà per a tots’ i ‘Cap xiquet sense joguet’.

La música tradicional no podia faltar, per exemple, l’actuació de Pep Botifarra, que serà el diumenge a les 13 hores. Vanessa Moltó, regidora de Comerç ha afirmat que «hem de destacar que tenim un comerç de proximitat i qualitat, ací podrem veure una mostra de 24 establiments, que a més han preparat diferents tallers, hem d’agrair la seua implicació en aquesta Fireta que suposa fer més gran ‘Alcoi, Ciutat del Nadal’».

cartells_nadal_alcoi2-1.jpg

Advertisements

Send this to a friend