La il·lustradora Nani Serrano serà l’autora del cartell de Festes 2017

L’autora del pròxim cartell de Festes 2017 serà Nani Serrano. Alcoiana i formada en el món del disseny gràfic és il·lustradora de professió. L’aerògraf és la seua eina de feina i amb ell aconsegueix obres espectaculars que sorprenen pel seu detall i realisme.

Nani Serrano va ser alumna de l’Escola d’Art d’Alcoi en l’especialitat de disseny gràfic i s’ha dedicat al món de la il·lustració tant en el món de la publicitat com en la premsa nacional e internacional. L’artista alcoiana reinterpreta amb l’aerògraf el cos humà amb un detall i realisme sorprenent. Inspirada per la pintura renacentista, utilitza un tècnica moderna, l’aerografia, més coneguda pels graffities però, que en mans de Serrano, es converteix en un resultat colpidor, amb llums, ombres, i expressions que captiven y sorprenen pel seu realisme.

El regidor de festes, Raül Llopis explica: «L’elecció d’aquest any és l’alcoiana, Nani Serrano, un talent poc conegut a la nostra ciutat però amb una trajectòria important fora d’ella. La seua obra captiva, inspirada a l’art clàssic però amb una actualitat, tant en tècnica com en el resultat, espectacular. És una obra que no deixa indiferent i crec que pot ser una mirada nova i alhora realista de la nostra festa».

Llopis afegeix: «L’elecció d’aquesta any segueix la nostra línia, apostant per artistes locals del món de la pintura però també d’altres disciplines com la fotografia, la il·lustració i la publicitat. Autors que han destacat en algun moment per la seua singularitat en el món de l’art».

Biografia

Serrano que viu actualment a Barcelona ha col·laborat com a freelance amb Chispum, Chupa Chups, Vistaprint.co.uk, Spanair, Kiss Comix, El País EPS, Televisual (uk) Observer (uk), Men’s Health (uk), Emecé Planeta, Woman, Primera Línea, Megatop, Marie Claire, Desigual, Disco 2000.

També ha fet col·laboracions puntuals com freelance amb agències de publicitat i la seua feina ha aparegut a diferents publicacions arreu del món. També ha fet diverses exposicions.

Enllaç a la seua pàgina, amb biografia i vídeo de la tècnica que treballa.
http://www.naniserrano.com

Send this to a friend