Els col·legis públics obriran els dissabtes de matí per als Jocs Escolars

La Regidoria d’Esports incorpora una novetat aquest curs, i es que els col·legis públics El Romeral, Sant Vicent, Horta Major i Miguel Hernández obriran els dissabtes de matí per a acollir partits de mini bàsquet i futbol sala dels Jocs Escolars. Aquest servei es farà amb personal de l’Ajuntament d’Alcoi.

Els centres públics obriran cada dues setmanes, de manera que cada setmana que hi haja jornada de Jocs Escolars, obriran dos centres i així alternativament.

Aquest cap de setmana que és la primera jornada de Jocs Escolars, obriran Romeral i Miguel Hernández, i acolliran, el Romeral: 4 partits de futbol sala en horaris de 09’30, 10’30, 11’30 i 12’30. Mentre que Miguel Hernández: 4 partits de futbol sala en horaris de 09’30, 10’30, 11’30 i 12’30, més altres tres de mini bàsquet en horaris de 09’30, 11 i 12’30.

L’obertura d’aquests centres posa a disposició més instal·lacions i permet, com a novetat d’enguany, poder canviar els horaris de les competicions.

El regidor d’Esports, Alberto Belda, explica que «d’aquesta manera es preten que els xiquets i xiquetes d’aquests centres puguen jugar com a locals al seu col·legi i tindre més instal·lacions disponibles per a poder desenvolupar correctament els Jocs Escolars en les dues modalitats». I afegeix: «És molt important optimitzar els recursos que es tenen i rendibilitzar les instal·lacions municipals i posar-les a l’abast dels ciutadans».

Send this to a friend