L’espectacle Marabunta arriba hui al Teatre Calderón

Hui dimarts, aprofitant que el dimecres 12 és festiu, el Teatre Calderón d’Alcoi s’omplirà de música i festa amb ‘Marabunta’. Aquest és el nou espectacle de Guillem Albà & The All In Orchestra, un muntatge que combina la música en directe amb el show que s’encarrega de dirigir l’actor i clown Guillem Albà.

‘Marabunta’ és bogeria. És descontrol amb classe. No voler despentinar-se, i acabar perdent els pantalons. Però amb un somriure en la cara. Un espectacle enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe amb Manu Estoa (guitarra), Iñaki Marquiegui (baix), Martí Soler (bateria), Albert Comaleras (saxo), Àlvar Monfort (trompeta) i Edgar Gómez (trombó).

La ‘Marabunta’, amb la qual Albà celebra la seua primera dècada al capdavant de la seua productora, pretén que el públic perda “la por i el respecte” al teatre en aquest espectacle en el qual “la quarta paret no existeix” i que està pensat per a gent de totes les “edats i cultures”, diu el mateix productor i director. “Que siguen feliços i que deixen de costat durant una estona totes les merdes que tenen en les seues vides”, desitja.

Les entrades, a un preu de 6 i 8 euros, es poden comprar a la taquilla i a www.instanticket.es.

Send this to a friend