Es presenta en societat el col·lectiu de gais i lesbianes

Després de molt de treball, hui divendres, 23 d’octubre, es celebrarà l’assemblea constituent del col·lectiu LGTB MARIola, que pretén ser un referent en la defensa i representació dels drets de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i de les minories sexuals, que viuen als pobles de les nostres comarques.

L’assemblea es celebrarà a les 18.30 hores al Centre Cultural Ovidi Montllor d’Alcoi, amb la finalitat de presentar els objectius del grup i sobretot sumar forces per poder portar endavant aquest projecte territorial. “Volem ser una eina per que les persones LGTB d’aquestes comarques tinguen un referent, una entitat on obtenir i donar suport a altres persones LGTB”, afirmen des del col·lectiu MARIola

Els objectius principals del nou col·lectiu es centren en:

– oferir visibilitat a una realitat que existeix als nostres pobles però que no compta cap col·lectiu que treballe pels drets i garanties de les persones que en formen part

– ser capaços de fer vissible aquesta realitat LGTB en el dia a dia atorgant-li un estatus de normalitat social

– servir com a suport i referent per a persones que patisquen qualsevol tipus de discrminació i també a les families.

– dur a terme campanyes de sensibilització i informació sobre la diversitat afectivo-sexual i de gènere i també campanyes de prevenció en ETS.

– organitzar activitats d’oci com a una bona excusa per a conèixer les nostres iniciatives, activitats i els nostres drets i garanties com a persones.

Send this to a friend