El PSOE ofrece la presidencia de todas las comisiones a la oposición

Los socialistas alcoyanos, que ya han decidido gobernar en solitario, han querido tender puentes con los cuatro partidos de la oposición (Guanyar, Ciudadanos, PP y Compromís) y les ofrecen presidir todas las comisiones informativas y estar presentes en las mesas de contratación. Explican que con estas medidas reafirman su voluntad de transparencia y participación y aprovechan para recordar que si actualmente no se ha renovado el reglamnto de participación ciudadana es porque en la anterior legislatura era un área que dependía de Esquerra Unida. El PSOE, por medio de Vanesa Moltó, ha hecho público el siguiente comunicado:

“Els socialistes demostrarem la transparència amb fets. Oferirem als partits de l’oposició presidir les comissions informatives i participar en les Meses de Contractació
Durant la passada legislatura vam fer un pas endavant per aconseguir tindre un Ajuntament clar i transparent. La web de l’ajuntament s’ha transformat en un portal de transparència, on qualsevol ciutadà pot consultar les retribucions dels regidors i càrrecs de confiança, les declaracions de renda de l’alcalde, les declaracions de béns dels regidors del govern. A més, pot conéixer el pressupost municipal, les subvencions que concedeix l’ajuntament, i moltes altes coses “ens vam avançar a la llei de transparència”, afirma, Vanessa Moltó.
En aquesta pròxima legislatura, volem seguir per aquest camí, per això “anem a oferir als partits que estiguen en l’oposició la presidència de les comissions informatives, així com la participació en les Meses de Contractació” explica Moltó, “volem que la participació i la transparència siguen reals, i des d’un primer moment ens hem mostrat oberts al diàleg, amb aquesta oferta volem demostrar que totes les opinions són importants i els grups de l’oposició van a jugar un destacat paper en la nova corporació”.

Un dels nostres objectius per complir en la pròxima legislatura “és aconseguir una participació real, efectiva i responsable, que durant aquests darrers 4 anys ha estat una de les senyes d’identitat del nostre govern, implantant pressupostos participatius, creant el consell econòmic i social i recuperant la Taula de Medi Ambient i l’Assemblea del Centre d’Esports”, destaca Vanessa Moltó qui recorda que “també ens hagués agradat aprovar un nou reglament de participació ciutadana adaptada a la nova realitat social i a les exigències de la ciutadania, però no va estar a les nostres mans i ara si ho farem en aquesta legislatura”.

Send this to a friend