Podem Alcoi apoya a Guanyem

Podem Alcoi va a apoyar a Guanyem Alcoi en las elecciones municipales que se celebrarán el 24 de mayo. A continuación reproducimos el comunicado remitido por Podem Alcoi.

“PODEM-Alcoi ha convocat, els passats dies 29 i 30 de març, una consulta ciutadana en la qual, el poble d’Alcoi, ha tingut la possibilitat de pronunciar-se sobre si PODEM, recolza la plataforma ciutadana Guanyem-Alcoi. La consulta ha donat un resultat clarament afirmatiu.

Des del Consell Ciutadà, volem expressar el següent:
En primer lloc dir que PODEM, mitjançant els seus òrgans de Direcció Estatal i desprès d’un anàlisi de la realitat organitzativa i política al nostre partit vam decidir que PODEM no ens presentarem a les eleccions municipals de 2015. Si que ho farem a les eleccions autonòmiques.

No obstant això, el sorgiment, per tot arreu del Estat Espanyol, de plataformes ciutadanes, en les que els criteris de “la vella política” anaven a ser substituïts per altres més democràtics i participatius, han fet que PODEM s’interesse per aquestes iniciatives.

En els cassos en que aquestos nous criteris s’han posat en pràctica, hem considerat oportú sotmetre a consideració de la societat, la conveniència de que PODEM les recolze o no.

A la nostra ciutat, fa uns mesos va sortir la iniciativa ciutadana anomenada Guanyem Alcoi. Des del seu naixement l’hem considerada com un fet positiu. En aquest sentit ho hem manifestat en totes les ocasions que se’ns ha presentat.

Avui, aquesta iniciativa ciutadana s’ha desenvolupat. Te una llista electoral i un programa. Així mateix disposa d’un Codi Ètic per als càrrecs Públics que s’inspira en criteris que considerem encertats . Tots aquestos documents s’han elaborant seguint mètodes en els que tothom ha pogut participar democràticament.

Aquestes han sigut les raons per les quals, PODEM-Alcoi ha convocat una consulta ciutadana sobre la conveniència del recolzament a Guanyem-Alcoi que finalment ha donat un resultat afirmatiu”.

Advertisements

Send this to a friend