Mireia Estepa será la alcaldable del PSOE contestano

Els Socialistes de Cocentaina han aprovat en el matí del diumenge una llista electoral per als pròxims comicis que encapçala Mireia Estepa, i que compta amb experimentats representants del govern actual en els primers llocs de la mateixa.

El PSPV té la ferma intenció de revalidar la victòria electoral aportant saba nova a la seua candidatura de la mà de Mireia Estepa Olcina, (compleix 28 anys el 24 de març), militant socialista compromesa amb el partit, diplomada en Treball Social, Màster en Benestar Social, i en l’últim curs de Grau de Mestra d’Educació Primària.

Està vinculada al món de la Música i la Dansa i a més ha participat en múltiples experiències formatives i col•laboratives relacionades amb el Benestar Social o col•lectius més desfavorits.

Al costat de Mireia Estepa –la pròxima alcaldessa de Cocentaina, tres polítics contrastats en el consistori dins del PSPV com Marcos Castelló, Marcela Richart i Saúl Botella. La llista es completa amb la presència de socialistes de totes les edats i procedències professionals, destacant com a nombre 5 a la jove Mariona Carbonell, persona molt vinculada a Cocentaina i que reforça la idea de renovació gradual de l’organització.
L’actual alcalde, Rafa Briet Seguí, ocupa el número 16 de la llista, la qual cosa assegura el seu total i sencera col•laboració amb el PSPV en el futur immediat.


LLISTA CANDIDATURA PSPV-PSOE DE COCENTAINA

1.- MIREIA ESTEPA OLCINA
2.- MARCOS CASTELLÓ SATORRE
3.- MARCELA RICHART CARBONELL
4.- SAÚL BOTELLA JUAN
5.- MARIONA CARBONELL PASCUAL
6.- ANTONIO HERNÁNDEZ MOLINA
7.- SUSANA REIG MOLLA
8.- RAFAEL MONTANER
9.- RAQUEL SEGUÍ RIPOLL
10.- ROBERTO FAUS SERNA
11.- MANUELA MARTÍNEZ LOZANO
12.- SAÚL SANTONJA MIRALLES
13.- MARIA ESTRELLA RIBELLES LLORENS
14.- ANTONIO FLORES BARRULL
15.- ROSANA SOLER MOLTÓ
16.- RAFAEL BRIET SEGUÍ
17.- MARUJA GINER

El PSPV aprofita l’ocasió per a informar que AQUEST DILLUNS 9 DE MARÇ, les 10h del matí, Mireia Estepa serà presentada oficialment als mitjans de comunicació en la seu del partit, situada en el Carrer Convent de la localitat.

Advertisements

Send this to a friend