Somnis Compartits. RAFA CLIMENT. Candidat a Cap de Llista a Les Corts per Alacant

Amigues i amics:

Com sabeu, Compromís aposta, a més de per la democràcia representativa, per la democràcia directa i participativa.

Un bon exemple d’això és la confecció de les llistes que presentarem a les eleccions autonòmiques i municipals de maig. Llistes que confeccionarem entre totes les persones que ho desitgem. Hem de pensar que totes i tots hem d’implicar-nos en la transformació del nostre xicotet tros de món.

Per això, et demane que hi participes, que sigues protagonista d’aquesta transformació des del primer moment ajudant a triar les persones que han de ser l’instrument al servei d’una societat que necessita un canvi profund en les formes, a més de planificar i prioritzar les polítiques que milloren la vida de les persones.

Però, a més de participar, et demane el teu suport per a poder aportar al projecte de Compromís la motxilla d’experiències viscudes i compartides durant molts anys amb la gent del meu poble com a alcalde, així com la intenció de regenerar la vida democràtica des de l’honestedat, l’ètica, l’eficiència i la transparència, valors que sempre he tingut presents en la gestió del meu poble. És el moment del canvi valencià i m’agradaria ser un instrument al servei de la ciutadania per tal d’ajudar a guanyar la felicitat de la quotidianitat de les persones que hi vivim.

Compte amb tu perquè treballem junts per tornar la decència i la dignitat al nostre País. Perquè aconseguim l’equilibri social, econòmic i natural que ens ajude a vertebrar la nostra societat i el nostre territori.

Ara és el moment que guanyem les persones, ara és el moment que, junts, fem realitat els nostres somnis compartits.

Confie que em dónes el teu suport.

Send this to a friend