La nova seu de Compromís

El regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Paco Blay, ha informat de l’acte inaugural de la nova seu, ubicada en el carrer Bartolomé J. Gallardo, junt a la costera del Gurugú. “Estem molt contents de la nova seu perquè és un local molt més ampli i còmode que el que teníem en la Plaça de Dins, la qual cosa ens permetrà portar endavant activitats de tot tipus, i no solament les estrictament orgàniques de partit, com conferències, presentacions de llibres, exposicions, reunions amb col·lectius, etc.”

L’acte inaugural ha consistit en una xerrada, sobre “Joan Fuster i el nacionalisme espanyol”, tema de candent actualitat a l’estat espanyol, per a passar després a la part més creativa i lúdica, amb interpretacions musicals en directe de jazz i altres gèneres, per a acabar amb la picadeta alcoiana de rigor.

“Convidem a tots els ciutadans i col·lectius que vulguen compartir amb nosaltres l’inici d’un nou període de Compromís i posem el local a disposició de les persones i col·lectius que consideren puga ser-los útil per a activitats cíviques, socials i culturals” ha explicat Blay.

Send this to a friend