Turisme edita un nou fullet turístic de les Festes

La Regidoria de Turisme ha editat un nou fullet monogràfic de les Festes de Moros i Cristians que ja està disponible per als visitants a l’Oficina de Turisme alcoiana. El nou fullet, que consta d’un total de 16 pàgines, s’ha adequat a la imatge gràfica que la Regidoria aplica a tot el material promocional des de fa dos anys, oferint una imatge moderna, atractiva i uniforme de tota la destinació.

El fullet ha estat redactat en dos formats, incloent en total 5 idiomes; un fullet redactat en castellà i anglés, i l’altre en valencià, alemany i francés. Atenent a les peticions dels visitants, la nova publicació inclou novetats: per una banda, indica el programa dels principals actes, els que són de major interés per al turista, així com un mapa del recorregut de les activitats més destacades: recorregut de les bandes el Dia dels Músics, les Entrades, els dues processons del Dia de Sant Jordi i l’Alardo. Igualment, s’ha inclòs una ressenya de les 28 filaes alcoianes per a que el visitant puga identificar-les pels carrers de la ciutat.

La regidora de Turisme Maria Llopis destaca les novetats: “Era necessari adequar l’antic fullet de festes, i amb aquest nou disseny creiem que hem guanyat atractiu, però sobretot, hem guanyat a l’hora d’oferir millor informació pràctica. Dins les limitacions que suposa realitzar una publicació intemporal hem intentat incluore la informació clau que no sol variar i que és d’interés per al turista, que no sempre coincideix amb la informació que requereixen els alcoians. Aquest fullet turístic està creat per a que tots els que ens visiten de fora puguen orientar-se i conèixer què es realitza a Alcoi, en quin moment i on”.
El nou fullet de Festes, com la resta de fullets promocionals de la ciutat, també està disponible a la web de Turisme www.alcoiturisme.com en format digital, a l’apartat ‘fullets’, a disposició de tots aquells que vulguen consultar-lo.

Send this to a friend