L’Enrile PAS Alcoi inicia els entrenaments

Arriba l’hora de la feina per als integrants de la primera plantilla i el cos tècnic de l’Enrile PAS Alcoi. Aquest dimarts 20 d’agost, Diego Mir ha citat els jugadors a les 9.50 del matí al Poliesportiu Francisco Laporta per realitzar la primera sessió d’entrenament.

Tot i que la lliga en Primera Nacional no comença fins el 19 d’octubre, el cos tècnic de l’Alcódiam ha decidit començar ja perquè, segons el preparador físic Jordi Llorca “un esportista no ha d’estar tant de temps parat entre temporada i temporada. En qualsevol cas la primera setmana es més una presa de contacte. Tan sols entrenarem quatre vegades, i tampoc seran entrenaments molt forts”.

A poc a poc anirà incrementant-se el treball. Així la segona setmana la plantilla començarà a realitzar tres dies de doble sessió “i l’aspecte físic ja serà més exigent”, apunta Jordi Llorca, que afegeix que “continuant amb la progresió, la tercera setmana serà la més forta, al menys en volum de treball, encara que els jugadors ja arribaran més preparats i tal vegada no la patixquen tant com altres anys”.

Els objectius d’aquesta pretemporada no varien molt respecte a d’altres: “Es tracta -segons apunta Jordi Llorca-, de preparar els jugadors muscularment per previndre lesions, fer un bon treball de base que ajude a soportar la temporada i treball técnic per tal que els jugadors arriben al principi de lliga amb bones sensacions. Tal vegada els únics canvis són que no tenim tanta pressa amb el treball fisic, doncs hi ha més temps i que l’equip no parteix de 0 a nivell de conjunt, ja que enguany mantenim el bloc respecte la temporada passada. Esta primera setmana serà un poc per veure com han arribat els jugadors i ja veurem si hem d’ajustar els propers entrenaments”.

Advertisements

Send this to a friend