Torró i Agulló formen part de la Comissió Executiva d’Esquerra Unida del País Valencià

En la primera reunió del Consell, celebrada dissabte, van triar la Comissió Executiva on Torró serà responsable institucional i de qüestió nacional i Agulló s’encarregarà de participació ciutadana, transparència i ètica pública.

Aquest dissabte es va reunir per primera vegada després de l’Assemblea, el Consell Polític Nacional d’EUPV. Junt a Lluís Torró i Paco Agulló (que ja van ser triats a l’Assemblea) han entrat també Rubén Navas i Francesc Valls (en representació de la comarca). Aquest òrgan de 140 persones és la màxima direcció d’EUPV entre assemblees i, per tant, definirà les polítiques de la formació d’esquerres en els propers tres anys, amb fites electorals fonamentals.

El Consell Polític Nacional va ratificar Marga Sanz com a Coordinadora d’EUPV i va triar una Comissió Executiva amb responsabilitats concretes (de la que formes part 24 persones) on la comarca estarà representada per Torró com a responsable institucional i de qüestió nacional i Agulló que s’encarregarà de la participació ciutadana, transparència i ètica pública.

Segons explica Diego Fernández, coordinador d’EU d’Alcoi, “és molt significativa la presència de dos alcoians a la Comissió Executiva i l’augment substancial de representants de la resta de la comarca al Consell Polític Nacional. Esquerra Unida comença una nova etapa de lluita, d’esforç continu per aconseguir que vinga el canvi, i que aquest siga per l’esquerra” i assegura que “l’experiència del govern d’Alcoi és fonamental per provocar el canvi a la Generalitat”.

Send this to a friend