L’accident provocat per un conductor que quadruplicava la taxa d’alcohol és la principal incidència del Mig Any

A les portes del CírculoIndustrial es van produir aglomeracions que van interrompre les entradetes en diversos moments

L'accident provocat per un conductor que quadruplicava la taxa d'alcohol és la principal incidència del Mig Any
El cotxe que va rebre l’impacte, en una imatge facilitada per la Policia Local.

La regidoria de Seguretat de l’Ajuntament d’Alcoi ha fet balanç de les incidències registrades durant el dissabte per la celebració del Mig Any a la nostra ciutat. Cal ressaltar, com a succés més greu, l’accident de trànsit amb ferits provocat per un conductor en estat d’embriaguesa, i del qual ja vam informar ahir per la vesprada.

Recordem que un vehicle d’alta gamma va anar circulant a gran velocitat des de l’Avinguda País Valencià fins al carrer València, colpejant al seu pas a altres cotxes aparcats en Els Alçamora, Alameda Camilo Sesto i Juan Gil-Albert. Finalment, va xocar contra un vehicle que estava parat en el semàfor situat a l’inici del carrer València, a l’altura del supermercat Lidl.

Afortunadament, l’única ocupant del vehicle que estava parat, tan sols va patir ferides lleus. Mentrestant, el temerari conductor que va ocasionar totes les destrosses, multiplicava per 4,32 la taxa màxima d’alcoholèmia permesa, per la qual cosa és un delicte penal. Tots dos conductors han passat la nit a l’Hospital, en observació.

D’altra banda, respecteles Entradetes, la Policia Local va haver d’intervindre en diverses ocasions a causa d’una aglomeració de gent ocorreguda a les portes del Círculo Industrial, envaint gran part de la calçada del carrer Sant Nicolau. A més de molèsties al públic, va provocar que diverses filaes hagueren de detindre la seua marxa per a poder passar.

Així mateix, la Policia Local plantejarà a l’Associació de Sant Jordi estudiar el punt d’inici de les entradetes de País Valencià, proposant l’opció d’avançar-lo uns metres, deixant buit el tram entre el carrer Bambú i País Valencià, la qual cosa descongestionaria el trànsit de manera considerable i possibilitaria l’eixida de vehicles de garatges particulars.

Finalment, cal assenyalar que la Policia Local també va intervindre en algunes baralles –asseguren que menys que les habituals qualsevol cap de setmana– i per a resoldre queixes veïnals.

“Ha sigut un Mig Any bastant tranquil. A part de l’accident, no cal destacar cap fet important més, excepte diverses aglomeracions en carrers i algunes atencions en baralles i discussions als carrers del Centre», ha explicat el regidor de Seguretat, Raül Llopis.

Send this to a friend