Creu Roja Banyeres demana l’adquisició d’un vehicle adaptat

Durant la visita, s'ha dut a terme una reunió a la sala de formació de l'assemblea, on es van tractar, entre altres temes, la planificació i els pressupostos per a l'exercici de 2025

Cruz Roja Banyeres pide la adquisición de un vehículo adaptado
El presidente de Cruz Roja Provincial se reunió con los representantes de la Asamblea Local de Banyeres.

El president de Creu Roja a la província d’Alacant, Francisco Galvañ Riquelme, ha visitat la seu de l’assemblea local de Banyeres de Mariola, acompanyat per la secretària provincial, María José Beltrán Torregrosa, i la coordinadora provincial, Carolina Espases Ruiz.
Durant la visita, s’ha dut a terme una reunió a la sala de formació de l’assemblea, on es van tractar, entre altres temes, la planificació i els pressupostos per a l’exercici de 2025, d’acord amb les directrius de l’entitat a nivell nacional per a garantir l’estabilitat financera.
Un dels punts destacats de la reunió va ser la sol·licitud reiterada d’un vehicle adaptat per a l’assemblea local, necessari per a poder atendre de manera adequada les sol·licituds de mobilitat de persones amb dificultats de mobilitat. La direcció provincial va reconéixer la importància d’aquest recurs i va deixar pendent la decisió sobre el format de compra i finançament del vehicle.

Send this to a friend