Investiguen a un home a Alcoi per conducció temerària i per superar la taxa d’alcoholèmia

El vehicle va anar col·lidint amb uns altres des del Centre fins a la Zona Nord, on es va encastar amb un cotxe que estava parat i en el qual hi havia una dona

Investigan a un hombre en Alcoy por conducción temeraria y por superar la tasa de alcoholemia
El cotxe que va anar causant danys en diverses zones d’Alcoi i un furgó de la Policia Local. | XARXES SOCIALS

La Policia Local està investigant uns fets ocorreguts en la passada matinada en els quals un cotxe es va encastar amb un altre en la Zona Nord, a l’altura del supermercat Lidl, que estava parat i en l’interior del qual anava una dona.

Pel que sembla, i segons la informació facilitada per l’edil de Seguretat, Raül Llopis, a El Nostre, un home va anar conduint des del Centre d’Alcoi fins a l’anterior punt citat col·lidint amb altres cotxes, fins que finalment va col·lidir de forma molt més forta al carrer València –Lidl–.

La conductora que va patir els danys de l’altre vehicle, va quedar atrapada a l’interior. Després de traure-la del turisme, tant ella com l’home que va provocar l’accident van ser traslladats a l’hospital amb diverses ferides lleus, quedant els dos en eixe moment en observació.

L’home va donar positiu l’alcoholèmia, superant la taxa en donar 1,08, i era l’únic ocupant del vehicle. La Policia ha obert un atestat i està en marxa una investigació per conducció temerària i taxa d’alcoholèmia. La idea és revisar les imatges de les cambres que hagen situades en el possible trajecte que va realitzar en l’espai de temps en el qual van ocórrer els fets, entre les 2 i les 3 de la matinada, per a comprovar amb seguretat l’ocorregut.

A més d’efectius de la Policia Local també va acudir la Policia Nacional i els bombers.

Send this to a friend