Parras: “No esperàvem optar a ser líders tan prompte, però no ho refusarem”

L'Alcoyano visita aquesta vesprada el Romano José Fouto per a enfrontar-se al Mèrida

Parras: “No esperàvem optar a ser líders tan prompte, però no ho refusarem”
Vicente Parras, diumenge passat, en el Collao. | ALEX LETA

El propi entrenador de l’Alcoyano, Vicente Parras, és el primer a reconéixer que la competició “està rara” amb cap equip sense “trencar” com va succeir l’any passat amb Castelló, Màlaga i Còrdova. “Els equips que van començar bé, ara s’han embossats, i som altres equips els qui destaquem. Està tot molt igualat”, ha confessat el tècnic qui no esperava veure Alcoyano optant a ser líders tan prompte: “Si ho aconseguim, no ho refusarem, serà que estem fent les coses bé. Ara mateix no tenim pressió de lideratge com puguen tindre altres projectes. Ser líders ho veuria com alguna cosa per a gaudir i un premi al que estem fent”.

Assenyala al Mèrida –equipe al que visita l’Alcoyano aquesta vesprada, a les 19’30 hores– com un “os dur” que “està donant un nivell molt alt” en aquest inici de temporada. “Destaca pel col·lectiu”, explica Parres d’un rival que té en les seues files als exblanc-i-blaus Pablo Ganet i Liberto. “Afrontem el partit amb la intenció de demostrar que el que vam fer a Fuenlabrada no va ser flor d’un dia. La línia de casa és clara, ara falta reforçar la de fora. Hem millorat la imatge amb pilota i queda afinar i aprofitar totes eixes ocasions que tenim”, va precisar.

VICTORIA EN L’ÚNICA VISITA
L’Alcoyano només ha visitat una vegada el Romano José Fouto de Mèrida. Va ser al març passat i va guanyar 1-3 amb gols de Lara, Agüero i Álvaro Vega, que va ser qui va tancar el compte a quatre minuts del final.

Send this to a friend