Comença l’Escola de famílies

famílies Després de l'èxit de la primera edició, la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives de l’Ajuntament d’Alcoi ha organitzat una nova edició

Comença la Escola de Famílies
La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives d’Alcoi.

La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives de l’Ajuntament d’Alcoi ha programat una segona edició de l’Escola de famílies després de la bona acollida que va tindre la primera edició, amb 5 sessions als mesos d’octubre i novembre.

L’Escola de famílies, continua amb el mateix títol: ja ha arribat l’adolescència, i, ara què? Es faran cinc sessions a la Sala d’actes Centre Social Zona Nord, en l’avinguda d’Andalusia, 13. En horari de 17 a 19 hores. Igual que les primeres sessions que van ser al mes de maig seran a càrrec de la psicòloga Jennifer Marín Palmer.

La primera sessió serà el 21 d’octubre i treballaran: Quins canvis apareixen en la seua ment? El 28 serà el torn de: Com l’ajude en temes d’autoestima? Passant al mes de novembre, el dia 4: Quan l’adolescent no vol fer res, l’11: Relacions sexuals, pornografia i xarxes socials i el 18: Consum d’alcohol, tabac i cànnabis.

És gratuïta, però amb aforament limitat, i per això és necessària la inscripció per correu electrònic: upc@alcoi.org, telèfon: 628 193 246 o presencialment: a la unitat de la UPCCA, en carrer El Camí, 40

“L’objectiu és fer aquesta Escola de forma permanent al llarg dels anys i que passen moltes famílies per ací», ha indicat la regidora de Polítiques Inclusives, Aroa Mira, qui afig que «esperem que tinga la mateixa repercussió, parlem d’un tema que ens afecta com a pares i mares i a la vista està que la gent està conscienciada i vol tindre eixes eines per a poder comprendre a l’adolescent que té a casa”.

Send this to a friend