Nova edició de la ‘Marxa a peu’ per a visibilitzar el càncer de mama

A les 12 hores, les presidentes de les dues citades entitats llegiran el manifest previ a l'eixida, i serà llavors quan comence el recorregut, el qual és l'habitual ‘Volta als ponts’.

Hui, 19 d’octubre, se celebra el Dia Internacional de la Lluita contra el Càncer de Mama. Aquest diumenge, dia 20, tindrà lloc la 9a edició de la ‘Marxa a peu’ per a visibilitzar i lluitar contra la citada malaltia. Es tracta d’una activitat organitzada de manera conjunta per l’Ajuntament d’Alcoi, Solc (Associació Comarcal d’Ajuda en el Tractament del Càncer) i AECC (Associació Espanyola contra el Càncer) i a més, compta amb el patrocini de l’empresa local Losdi.
Les persones interessades a participar es podran inscriure el demà diumenge, a partir de les 10’30 hores en la plaça de Dins, a un preu de cinc euros, i a canvi rebran una samarreta commemorativa. A les 12 hores, les presidentes de les dues citades entitats llegiran el manifest previ a l’eixida, i serà llavors quan comence el recorregut, el qual és l’habitual ‘Volta als ponts’. Una batukada acompanyarà a les persones participants.
D’altra banda, indicar que, amb motiu del Dia Mundial del Dany Cerebral Adquirit, el 25 d’octubre, Coratge traurà al carrer les seues habituals taules informatives.

Send this to a friend