Alcoi durà a terme aquest dissabte l’escape room proposat en els pressupostos participatius per a la infància

Fa falta inscripció prèvia i es farà de 9 a 14 hores en l'Àgora

Alcoi durà a terme aquest dissabte l'escape room proposat en els pressupostos participatius per a la infància
Exteriors de la sala Àgora, que acollirà l’activitat, per a la que es demana inscripció.

L’Ajuntament d’Alcoi ha dut a terme una nova edició dels Pressupostos Participatius per a la Infància, on les dues propostes més votades, tal com es van presentar en el ple de juny, són la renovació del parc dels tubs, com a proposta d’inversió, i realitzar un escape room, en despesa corrent.

Aquest dissabte tindrà lloc l’escape room. Amb el títol ‘Misteri en la Jungla’, l’activitat està indicada per a joves de 8 a 14 anys. Es durà a terme en l’Àgora (plaça Ramón y Cajal, 6), en horari de 9 a 14 hores, en sessions de 45 minuts i grups de 12 persones màxim.

Les inscripcions es poden fer en el següent enllace https://entradium.com/events/misterio-en-la-jungla-alcoy fins a esgotar les places.

“El principal objectiu dels Pressupostos Participatius per a la Infància és donar veu i implicar la ciutadania més jove del nostre municipi, amb la finalitat de conéixer les seues principals necessitats i incloure-les en el pressupost anual de la ciutat. Amb aquesta iniciativa també facilitem l’exercici del dret de la infància a ser escoltats i al fet que la seua opinió siga tinguda en compte en els assumptes que els afecten”, ha destacat la regidora de Participació, Aroa Mira.

Send this to a friend