Cambra Alcoi celebra la seua primera fira d’ocupació

Les fires persegueixen posar en contacte a empreses de la zona que requereixen de diferents perfils laborals amb aturats de la ciutat

Cambra Alcoi celebra la seua primera fira d'ocupació
Edifici de la Cambra de Comerç, al carrer Sant Francesc.

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi ha programat per a hui la primera Fira d’Ocupació dirigida tant per a menors de 30 anys (entre les 9.30 i les 13.30 hores) com per al col·lectiu d’aturats d’entre 45 i 60 anys (entre les 16.00 i les 19 hores).

Les fires persegueixen posar en contacte a empreses de la zona que requereixen de diferents perfils laborals amb aturats de la ciutat.

Les dues fires comptaran amb activitats que permetran a totes dues parts intercanviar informació i entrevistes de treball. També s’ha previst xarrades i taules redones que comptaran amb responsables d’empreses i institucions públiques amb competències en matèria d’ocupació.

Cadascun dels esdeveniments estaran dinamitzats per dues personalitats molt conegudes: En el cas dels joves, la persona convidada és ‘Cabra Fotuda’ i en la dels un poc més majors, Maribel Vilaplana.

Send this to a friend