Vicente Parras: “Volem veure un Collao ple d’aficionats, necessitem que lluïsca com en les seues millors vesprades”

El tècnic de l'Alcoyano ha recordat, després de véncer a Fuenlabrada (0-2), "al que es van haver de quedar a casa per les circumstàncies"

Vicente Parras: "Volem veure un Collao ple d'aficionats, necessitem que lluïsca com en les seues millors vesprades"
Vicente Parras, en el Collao.

Vicente Parras no va dubtar a llançar el guant a l’afició de l’Alcoyano res més acabar el partit d’anit en el Fernando Torres de Fuenlabrada que va guanyar l’Alcoià 0-2 de manera brillant: «El diumenge ve un gran equip (Antequera, dècim classificat) i necessitem el suport de l’afició. Volem veure un Collao a vessar d’aficionats, necessitem que lluïsca com en les seues millors vesprada. Volem volar i l’equip es mereix el suport de la seua afició pel seu compromís», va llançar.

Del tercer lloc que ocupa l’Alcoyano i les quatre victòries en les últimes cinc jornades, el tècnic va assegurar que «ens lleven el ballat» i que «estem en el camí», per a després recordar-se dels aficionats que van haver de quedar-se a casa i no viatjar amb l’equip com era el seu desig per la negativa de la directiva del Fuenlabrada a vendre entrades als seguidors rivals per les obres d’ampliació del Fernando Torres.

«Aquest triomf va dedicat a ells, a eixos aficionats que volien estar amb nosaltres i no van poder per les circumstàncies. Imagine que gaudirien des de les seues cases. També va per a tots eixos aficionats que estan amb l’equip, treballem per a ells», va assegurar el tècnic.

Cristian Herrera, tres setmanes de baixa

La nota negativa del partit d’anit va ser la lesió de Cristian Herrera. En un principi, tot apunta al fet que pateix un trencament fibril·lar, amb el que estarà un mínim de tres setmanes en el dic sec, però caldrà esperar a les proves mèdiques que està previst que se li facen demà o el dimecres.

Send this to a friend