Més de 3.000 persones van gaudir del Sound Jordi a Alcoi

La Fúmiga i DJ Trapella van posar el fermall d'or al festival ben entrada la matinada

Més de 3.000 persones van gaudir del Sound Jordi a Alcoi
Faixa van ser els teloners encarregats d’obrir foc. ÁLEX LETA

Més de 3.000 persones van gaudir anit a Alcoi de la música amb tota la seua intensitat. Una combinació de bandes consolidades de l’escena musical i grups emergents que estan destacant per la seua proposta artística trencadora, van conformar l’atractiu cartell del Sound Jordi, que tornava a la ciutat de la mà de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi.

Público alcoià però també arribat de les poblacions de voltant, fins i tot de fora de la província, es va congregar en el recinte habilitat a Cotes Baixes, que va obrir les seues portes a les set de la vesprada i els assistents van poder vibrar, en primer lloc, amb els alcoians Faixa, els teloners. Li va seguir la banda gallega de indie-rock i punk Triángulo de Amor Bizarro.

Actuació de la banda gallega Triángulo de amor bizarro. ÁLEX LETA

Els mallorquins Antònia Font, un dels més esperats, van acabar d’alçar un festival que va aconseguir el seu moment àlgid amb l’aparició en l’escenari de La Fúmiga, caps de cartell. La banda d’Alzira va interpretar alguns dels seus temes més emblemàtics, entre ells ‘Mediterrània’, que va posar als assistents a fer salts.

DJ Trapella, una de les més destacades de l’escena catalana, va ser l’encarregada de posar el fermall d’or a un festival que ha tornat per a quedar-se.

Send this to a friend