Un duel inèdit per a un rival amb urgències en el Fernando Torres

L'Alcoiyano s'enfronta aquest diumenge a la vesprada al Fuenlabrada

Un duel inèdit per a un rival amb urgències en el Fernando Torres
Javi Antón davant el Marbella. A. I.

L’Alcoyano afronta aquest diumenge (19’30 hores) un duel inèdit en el Fernando Torres, ja que mai abans en els seus 96 anys d’història s’havia enfrontat al Fuenlabrada. Un duel inèdit, per tant, per a un rival amb urgències, que encara no sap el que és guanyar com a local després de dos empats –Antequera i Alcorcón, tots dos sense gols– i una derrota, fa dues setmanes per 0-1 davant l’At. Madrid B.

Una trajectòria que per a res correspon amb la qualitat de la seua plantilla, una mica veterana, això sí, però que compta en les seues files amb jugadors que venen de jugar en categories superiors com els centrals Barbu i Marcos Mauro i jugadors contrastats en Primera Federació com Aguiza, Fer Ruiz o el nigerià Cedric.

Vicente Parras té a tota la plantilla disponible menys a Cellou, que ja es va quedar fora de la convocatòria enfront del Marbella per un problema físic.

El tècnic espera jugar de “tu a tu” enfront d’un rival “dur” amb “les idees molt clares” i que compta amb “quatre o cinc jugadors que en qualsevol acció et poden matar”.

Creu Parras que l’Alcoyano ha d’anar al Fernando Torres a “defensar el seu pla de partit amb totes les conseqüències” i traslladar eixes bones sensacions que comença a desprendre l’equip en el Collao als seus compromisos com a visitant. “Hem de fixar-nos en nosaltres mateixos i portar el partit on més ens interessa perquè apareguen les individualitats”, va esgrimir.

Confia a veure a un Alcoyano “més protagonista” amb la pilota. “És normal que vages a Eivissa i et facen tres o quatre ocasions, però nosaltres també hem de ser capaces de generar-les. Hem d’aconseguir ser més recognoscibles. Al final és una qüestió d’equilibri. Si som capaços d’estabilitzar-nos amb bons resultats, pujarem un escaló”.

Send this to a friend