L’Alcodiam davant Liceo i Barça per a obrir boca

El primer partit de la temporada serà aquest diumenge al migdia

L'Alcodiam davant Liceo i Barça per a obrir boca
Alcodiam i Liceo s’enfrontaran en la primera jornada de Lliga. ARXIU
Comença tard i fort la lliga per a l’Alcodiam, que els seus aficionats no tindran temps d’avorrir-se, almenys pel que fa a la primera setmana, en la qual els de Lorenzo Pastor hauran de veure-se-les en tot just quatre dies de diferència amb Liceo i Barça, els dos grans transatlàntics de l’OK Lliga i màxims aspirants al títol de lliga un any més.

Si ja de per si mateix grinyolava començar la lliga a la meitat d’octubre per la recent celebració del Mundial d’Itàlia, pitjor sona que l’OK Lliga haja situat una jornada intersetmanal als tres dies d’haver començat la temporada.

Per a obrir boca, els de Lorenzo Pastor hauran de fer front els més d’un miler de quilòmetres que separen la nostra ciutat de la Corunya i jugar aquest diumenge a les 12 del migdia en el Palau d’Esports de Riazor, un dels temples de l’hoquei sobre patins espanyol.

Els gallecs, amb una plantilla bastant renovada, amb quatre baixes i cinc fitxatges, venen de donar-se la primera rebolcada de la temporada en caure 5-2 en les semifinals de la Supercopa enfront del Barça.

Precisament el quadre blaugrana serà el rival de l’Alcodiam tres dies després, ja que el Barça visita el pavelló Miguel Sarasa dimecres que ve 16 a les nou de la nit.

El Barça arribarà a la nostra ciutat amb el títol de la Supercopa encara recent després de guanyar 1-0 al Reus. Ho farà sense Edu Castro i amb David Càceres com a nou inquilí de la banqueta blaugrana. Té com a reforços a Sergi Aragonès, Ferran Font i el retorn de Pablo Álvarez. Lorenzo Pastor no podrà comptar amb el xilé Alvarito Osorio, que va tornar lesionat del Mundial.

 

Send this to a friend